Du är här

Om oss

Vi är en familjär anordnare av personlig assistans som i huvudsak är verksamma i norra Sverige

Vi bedriver personlig assistans sedan 2008. Vår verksamhet präglas av inflytande, trygghet, tillgänglighet och kompetens. Och givetvis är vi godkända av socialstyrelsen att bedriva personlig assistans.

Vi strävar efter att den person som är ansvarig för dig som kund och som är ansvarig för dina personliga assistenter ska befinna sig så nära dig och din ort som möjligt! Kunder har vi delvis i Umeå, Skellefteå, Holmsund, Vännäs, Lycksele, Åsele, Malå, Norsjö, Storuman. Vi är stolta över vår höga servicenivå och tillgänglighet. 

Givetvis är du delaktig och har inflytande i din assistans. Därav skräddarsyr vi din personliga assistanslösning utifrån dina behov och önskemål. Detta för att du ska få så bra livskvalitet som möjligt.

Vi utbildar och utvecklar personliga assistenter så att de har de bästa förutsättningar för att kunna hjälpa just dig. Självklart har vi kollektivavtal och det är tecknat med Vårdföretagarna!

Vi strävar efter att alltid förbättra oss och ha enbart nöjda kunder och personliga assistenter. För att säkerställa en god kvalitet i verksamheten genomför vi årligen kund- och medarbetarundersökningar.

Vi har fokus på ett fortsatt aktivt liv. Vi engagerar oss gärna i aktiviteter såsom träning, idrottsmatcher, konserter, resor etc. Ta gärna en titt i vår aktivitetskalender för att se vilka aktiviteter vi har pågång för våra kunder och personliga assistenter.

Vår vision är att vara den assistansgivare som andra ser upp till

För mer information om vår ekonomi, Klicka här.

Välkommen att höra av sig till oss så berättar vi mer vad vi kan göra för dig!