Du är här

Hela gänget

Layout: 
Flat list

Tony Cox

VD

Tony är en av grundarna till Aktiv Assistans. Han är en engelsman som för många år sedan hamnade i Sverige på grund av kärleken. Tony är engagerad, orädd och håller på England i fotboll!

Ingemar Olsson

Ekonomichef

Ingemar är en av grundarna till Aktiv Assistans och fungerar idag som Ekonomichef med ansvar för bokföring, bokslut, löner och övriga ekonomifrågor. Ingemar tycker om att ta några vändor i simbassängen när tid och möjlighet finns.  

Theresa Forsberg

Arbetsledare Umeå

Theresa är en mycket erfaren arbetsledare. Hon har arbetat på Aktiv Assistans som arbetsledare i ca sju år! Hon är noggrann och mycket uppskattad av sina kollegor, kunder och personliga assistenter. En av hennes specialiteter är schemaläggning.  Theresa har fyra barn och lägger mycket av sin fritid på familjen.

Tommy Larsson

Arbetsledare Vännäs

Tommy har en lång och gedigen erfarenhet av vård och personlig assistans. Han har arbetat som arbetsledare på Aktiv Assistans i tio år och innan dess arbetade han som personlig assistent i 10 år. Tommy är en stabil familjefar med ett stort sportintresse-  främst innebandy.

Kristina Bäckström

Arbetsledare Lycksele

Tina har en bred erfarenhet av såväl personlig assistans, familjehem, ungdomsfrågor och har arbetat i ca sju år som arbetsledare. Tina har alltid många järn i elden, och brinner för såväl sina barn som alla hästar hon har i träning på sin hästgård.

Andreas Elveljung

Marknadschef

Andreas ansvarar för hemsida, sociala medier, reklam, sponsring, kund- och assistentaktiviteter samt övriga marknadsaktiviteter. Andreas har en lång erfarenhet inom personlig assistans. När han inte arbetar är han mestadels med sin familj och vänner. Ni kan stöta ihop med honom på IKSU i Umeå eftersom att träna är ett stort intresse för honom.

Isabel Karlsson

Marknadsassistent

Isabel uppdaterar löpande våra sociala medier såsom exempelvis Facebook. Hon är dessutom med och planerar upp alla våra aktiviteter vi genomför med våra kunder och personliga assistenter. På sin fritid är hon ofta på IKSU eftersom hon är lagchef i IKSU rullstolsinnebandy.  

Filip Strömmer

Marknadsassistent

Filip uppdaterar löpande våra sociala medier såsom exempelvis Instagram. Han är dessutom med och planerar upp alla våra aktiviteter vi genomför med våra kunder och personliga assistenter. Ett av Filips största fritidsintressen är innebandy och är han inte och stöttar IKSU Innebandy damer under deras matcher så tränar han rullstolsinnebandy.