Du är här

Byxor för manuell eller el-rullstolsburna

25 mar 2021

Välkommen till en digital föreläsning med Karin som driver Design by Björk

Om design By Björk- Karin designar och säljer trendiga och praktiska kläder till manuell eller el-rullstolsburna där funktion och hållbarhet är i fokus. Kläder som sitter när du sitter. Visionen är att skapa en trivsammare vardag för aktiva personer som sitter i manuell eller el-rullstol genom kläder som tar hänsyn till målgruppens behov gällande form och funktion. Snygga plagg som underlättar och bidrar till att vardagen upplevs tryggare mer självsäker och mer hållbar.

Har Deisgn by Björk en hemsida som du kan spana in innan denna föreläsning- Ja, https://designbybjork.se/

Vad sker under denna föreläsning- Aktiv Assistans och Design by Björk vill att du dels ska få kunskap om att Design by Björk finns på marknaden och dels få en inblick i hennes sortiment samt chans att ställa frågor. Du får givetvis till dig vid det här tillfället hur du smidigast kontaktar henne för att beställa eller köpa byxor.

När? Torsdag 25 mars, kl 12-13
Vart? Via zoom
Senaste anmälningsdag? Tisdag 23 mars till Andreas Elveljung på 0702929319 alternativt andreas.elveljung@aktivassistans.nu
Vad mer att uppge än ditt namn vid anmälan? Din mailadress
Hur går jag tillväga för att delta? Att delta förutsätter att du laddar ned verktyget - Zoom på in dator eller smartphone. Andreas, Isabel eller Filip bjude rin dig, via angivna mailadress, till ett "zoom meeting" 15 minuter innan föreläsning kör igång.
Hur ska jag tänka om Zoom strular eller är krångligt att få till? Kontakta i sådana fall Andreas Elveljung på ovan angivna uppgifter så hjälper han dig.

Väl mött i denna digitala värld,
Aktiv Assistans genom Andreas Elveljung
 

Fler kalenderhändelser