Du är här

Fiske i Mjösjö- Överboda

04 jul 2019

Skam den som ger sig! Vi har inte haft någon större fiskelycka i denna sjö. Dock har vi haft väldigt trevligt, så vi anser att det är värt att försöka igen. Mjösjö är en tillgänglig fiskesjö med lax, öring och harr. Givetvis ska vi även äta tillsammans och denna gång erbjuds grillat till middag.

Plats: Ica Nära, Överboda 102, 905 88 Umeå.
           (Samling utanför Ica Nära i Överboda och därefter följs vi till Mjösjö som ligger i närheten av Ica.)

Anmälan: Senast måndagen 1 juli till Andreas Elveljung på 070-2929319 alternativt andreas.elveljung@aktivassistans.nu      

Övrigt: Aktiv Assistans bjuder alla kunder, personliga assistenter och de anhöriga som är intresserade av att delta. Vi bjuder på det vi ska grilla (förslagsvis hamburgare, korv, bröd). Uppge gärna eventuell allergi eller om du är vegetarian eller vegan vid anmälan, så vi vet vid inköp av mat. Vi erbjuder dryck så som exempelvis läsk och kaffe. På plats finns två metspön och metmask samt två kastspö med drag att låna. Givetvis får du ta med egen fiskeutrustning om så önskas. Runt Mjösjö finns tre stycken handikappanpassade bryggor. Det finns handikappanpassad toalett. Neuroförbundet har testat detta fiskeställe. Aktiv Assistans bjuder på fiskekort. Bilden ovan är tagen ifrån ifjol när vi var i Mjösjö och fiskade.
 

Ett tips: Har du Facebook eller Instagram? Vi har det, och på Aktiv Assistans sida kan du ta del av bilder ifrån olika aktiviteter vi genomfört.

Hoppas vi ses
Aktiv Assistans genom Andreas Elveljung

Fler kalenderhändelser