Du är här

INSTÄLLT! Träning för dig som har personlig assistans

12 nov 2020

Träningstid- 15-16, Lokal- Paris på IKSU Sport   

Vad har vi tänkt med gruppträning? Träningen är anpassad för dig som har personlig assistans och övningarna anpassar vi efter din förmåga. Vi vill ge er möjlighet till kontinuerlig träning. Ni får även chansen att testa olika övningar. Det kan vara alltifrån hantelträning, till träning med gummiband eller boxas. Ingen föranmälan krävs. Drop In. Kom till receptionen så följs vi till den träningslokal som gäller för dagen. Aktiv Assistans står för kostnaden och ett medlemskap på IKSU behövs inte.

Viktigt att veta samt tänka på iom Covid-19?
Stanna hemma om du har förkylningssymptom. Håll avstånd. Tvätta händerna innan och efter träning.
Kom ombytt och redo. Dusch sker hemmavid. Max 30 personer vid träningstillfället, vilket är Aktiv Assistans ansvar att efterleva. Vid delning av utrustning så ska dessa rengöras. Innan träningspasset avslutas sker också rengöring av träningsutrustning.

Vem är vår tränare?  Amanda Stendahl. Se kort nedan. Amanda är i grund och botten sjuksköterska och har dessutom en kandidatexamen i idrottsmedicin. Hon har ett företag som heter DreamGoal International. Hennes mål med företaget är att ge så många individer som möjligt en chans att upptäcka rörelseglädje genom personlig coachning inom bland annat träning.

Nyhet, var fjärde träningstillfälle närvarar en fysioterapeut, från IKSU, för att vara behjälplig under träningstillfället. Fysioterapeut stannar dessutom 30 min efter träningstillfället så att du som eventuellt har besvär med kropp förhoppningsvis kan få tips på övningar du kan ta med dig för att utföra hemmavid.

Vart tränar vi? IKSU Sport, Sportgränd 7 907 36 Umeå

Hoppas vi ses
Aktiv Assistans genom Andreas Elveljung