Du är här

Onlineträning för dig som har personlig assistans

18 maj 2021

Kl 15-16

Vad har vi tänkt?
Aktiv Assistans välkomnar dig till onlineträning via Zoom. Vi har genom en fysioterapeut på IKSU fått träningsfilmer. Vi har tänkt att vi tillsammans ska genomföra träning, där du med dina assistenter får försöka anpassa övningarna efter just din förmåga. En träningsfilm spelas alltså upp på din skärm så du kan, dels visuellt och dels via hörsel, ta del av övningar som vi ska genomföra under träningspasset. Du deltar alltså via dator eller en smartphone och förslagsvis hemifrån. Vi tycker du ska vara ombytt och redo med två vattenflaskor! En för att dricka ur och en för att använda som vikt om du inte har en hantel hemmavid.

Varför onlineträning?
Eftersom det är strikta restriktioner kring Covid-19 så har Aktiv Assistans beslutat att genomföra träning online. Då vi inte vet hur länge restriktionerna ligger kvar kommer vi att använda denna plattform tillsvidare. Vi gör det bästa av situationen tillsammans, så nu kör vi!

Hur går jag tillväga för att delta?
Att delta förutsätter att du laddar ned verktyget- Zoom på din dator eller smartphone. Vi bjuder in dig till ett ”zoom meeting” via din mail. Antingen Andreas, Filip eller Isabel är det du får inbjudan ifrån, så du vet. Inbjudan till varje träningstillfälle får du ca 15 min innan varje träningspass. Vi genomför träningen, digitalt, tillsammans.

Vill du delta i onlineträning?
Meddela Andreas Elveljung via 0702929319 eller via andreas.elveljung@aktivassistans.nu  .Därefter sammanställer vi mailuppgifter och skickar, via brev, eventuell träningsutrustning som du kan tänkas behöva hemmavid.

Hur ska jag tänka om Zoom strular eller är krångligt att få till?
Kontakta i sådana fall Andreas Elveljung på 0702929319 alt via andreas.elveljung@aktivassistans.nu så hjälper han dig.

 

Hoppas du vill delta                                                               
Aktiv Assistans genom Andreas Elveljung