Du är här

Pärla för Musikhjälpen 2018

28 nov 2018

Aktiv Assistans bjuder in till ett fjärde tillfälle där vi pärlar armband tillsammans, som ni därefter kan ta med hem för att sälja vidare!

Vad är Musikhjälpen? Det är ett insamlingsevent som lyfter upp en undangömd humanitär katastrof. Tre kända programledare bor i en glasbur för att sända radio och TV dygnet runt i 144 timmar. Under tiden får de besök av artister och kända personer som engagerar sig i kampen. Insamlingen bygger på publikens låtönskningar som också utgör all musik i programmet. Musikhjälpen är ett samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen.

Musikhjälpens tema 2018 är att ”ALLA HAR RÄTT ATT FUNKA OLIKA” något vi värdesätter lite extra eftersom det riktar sig till personer med olika funktionsvariationer världen över. Därför vill vi bidra med det vi kan och hoppas att även ni vill hjälpa till med insamling.

Aktiv Assistans bjuder därav in till ett fjärde tillfälle där vi pärlar armband tillsammans. Alla intäkter för armbanden har vi tänkt ska gå oavkortat till insamlingen för Musikhjälpen. För att göra det enkelt har vi startat en E-bössa som heter ”Aktiv Assistans”, där man smidigt kan sätta in pengar, bla genom swish både om man vill köpa armband eller skänka pengar till insamlingen.

Plats: Aktiv Assistans kontor, Västra Esplanaden 19, Umeå
Datum/Tid: Onsdag 28 november (drop in) kl 15:00-19:00
Anmälan: senast måndagen den 26 november behöver vi din anmälan till Andreas Elveljung.

Övrigt: Aktiv Assistans bjuder alla som hjälper till på snacks med dryck. Om du har ett syskon, en vän eller en förälder som du vill ta med så kan det gå bra men ring innan och prata med Andreas.

Hoppas att ni känner er lika taggade som oss och vill hjälpa oss i denna viktiga insamling för allas rätt att funka olika.                                              

Hoppas vi ses
Aktiv Assistans genom Andreas, Isabel och Filip

Fler kalenderhändelser

26 jun

middag

vi ska äta middag på Restaurang båten onsdagen den 26/6. sista anmälningsdag den 19/6 till Filip på 0702102912