Du är här

Pärla för musikhjälpen 2018

11 dec 2018

Musikhjälpens tema år 2018 är att ”ALLA HAR RÄTT ATT FUNKA OLIKA” något vi värdesätter lite extra eftersom det riktar sig till personer med olika funktionsvariationer världen över. Den 10 december kliver programledarna in i den berömda buren, denna gång i Lund, och ska vistas där dygnet runt hela veckan samtidigt som allt ständigt sänds i tv.

Aktiv Assistans vill återigen bjuda in till ett (femte) tillfälle där vi pärlar armband tillsammans och denna gång så ser vi på Musikhjälpen via tv samtidigt som vi pärlar armband. Armband som ni alltså därefter kan ta med hem för att sälja vidare, precis som vi tidigare gjort. Där alla intäkter för armbanden ska gå oavkortat till insamlingen för Musikhjälpen.

Plats: Aktiv Assistans kontor, Västra Esplanaden 19, Umeå
Tid: 17:00-21:00
Anmälan: senast måndagen den 10 december behöver vi din anmälan till Andreas Elveljung på 070-2929319 alternativt till andreas.elveljung@aktivassistans.nu
Övrigt: Aktiv Assistans bjuder alla som hjälper till på pizzaslize, dryck och snacks. Om du har ett syskon, en vän eller en förälder som du vill ta med så kan det gå bra men ring innan och prata med Andreas.

Hoppas vi ses
Aktiv Assistans genom Andreas, Isabel och Filip