Du är här

Tisdagspromenad inkl träning

01 sep 2020

Fysisk aktivitet, vistas ute och att umgås med härliga människor är bra för vår hälsa.

Vi har genom åren försökt erbjuda, till dig som velat, stimulerande aktiviteter som bidrar till ovan. Under Covid-19 är det komplicerat. Av den anledningen kan vi dessvärre inte erbjuda dig ett aktivitetskoncept ännu, med olika typer av sammankomster, men däremot hoppas vi att promenad inklusive träning varje tisdag kl 15-16  kan hjälpa till att få en härligare tillvaro. Tillsammans kan vi peppa varandra till att ta en promenad, varje tisdag, oavsett vart du bor. Givetvis ska vi som samlas i Umeå hålla avstånd till varandra, det ansvaret vilar på undertecknad. Grundbulten är att du ska vara trygg!

I Umeå är tanken att Andreas Elveljung ska hålla ihop konceptet varje tisdag i I20- elljusspår, under tiden Covid-19 härjar. Bor du utanför Umeå och vill promenera i närheten av där du bor kan du alltid bolla plats med din arbetsledare eller undertecknad.

För er som vill ta del av de träningsövningar, utan utrustning, som ska instrueras av vår sedan några år tillbaka, personliga tränare- Amanda Stendahl, i Umeå, efter promenaden, kan ta del av de via vår livesänding på Aktiv Assistans Facebook alternativt via Aktiv Assistans Instagram.

Samlingsplats: Parkering vid infart in i I20 elljusspår, i närheten av regementet i Umeå.
Tid/upplägg:  Vi kör
 promenad kl 15-15.45 sedan träningsövningar utan utrustning ca 15.45-16.

Väl mött
Aktiv Assistans genom Andreas Elveljung