Du är här

Personlig assistent umeå

Träning för dig med personlig assistans

20 feb 2020
Träningstid- 15:15-16:15, Lokal- Paris på IKSU Sport

Ingen föranmälan krävs. Drop in varje pass. Kom ombytt och redo till receptionen på IKSU Sport 15 min innan utsatt tid så lotsar antingen Isabel Karlsson eller Filip Strömmer dig till aktuell träningslokal för dagen. Det finns anpassade omklädningsrum med dusch men i begränsad omfattning. Alla kan tyvärr inte duscha och byta om samtidigt, vilket vi framfört till IKSU. Vi kan visa er som inte vet, som vill duscha etc, vart omklädningsrum finns efter träningspasset. Aktiv Assistans står för kostnaden och ett medlemskap på IKSU behövs inte!

Vad har vi tänkt med gruppträning? Träningen är anpassad för dig som har personlig assistans och övningarna anpassar vi efter din förmåga. Vi vill ge er möjlighet till kontinuerlig träning. Ni får även chansen att testa olika övningar indelat i stationer. Det kan vara alltifrån hantelträning, vid en station, till träning med gummiband eller boxas.

Vem är vår tränare?  Amanda Stendahl. Hon är i grund och botten sjuksköterska och har dessutom en kandidatexamen i idrottsmedicin. Hon har ett företag som heter DreamGoal International. Hennes mål med företaget är att ge så många individer som möjligt en chans att upptäcka rörelseglädje genom personlig coachning inom bland annat träning.

Vart tränar vi? IKSU Sport, Sportgränd 7 907 36 Umeå

Hoppas vi ses
Aktiv Assistans genom Andreas Elveljung