Du är här

Välgörenhetsflåset 2019

11 maj 2019

Välgörenhetsflåset är ett motionslopp som genomfördes första gången våren 2015 med mycket god respons och har sedan dess växt för varje år.

Alla deltagare springer/går/ rullar 5 km eller 2,5 km runt universitetsområdet i ett kravlöst och i ett hälsofrämjande syfte samt för en god sak. Loppets alla intäkter går nämligen till en välgörenhetsorganisation som arbetsgruppen väljer. ALLA insamlade pengar i år går oavkortat till IKSU Rullstolsinnebandy som Aktiv Assistans har ett samarbete med!

Lunch: Kl 11-12.30 i restaurang Hanson/Hammar som finns på idrottsanläggning- IKSU Sport. Adress, Sportgränd 7 907 03 Umeå. Därefter följs vi till startplats- välgörenhetsflåset som är väldigt nära lunchrestaurangen.
Datum, tid & startplats- Välgörenhetsflåset: Lördagen 11 Maj kl 13 går loppet av stapeln. Campustorget, Umeå Universitet 907 36 Umeå.
Tid och plats för fika efter Välgörenhetsflåset: kl 14-16 på Aktiv Assistans kontor, Västra Esplanaden 19, 903 25 Umeå.

Anmälan: Senast måndagen 6 maj till Andreas Elveljung på 070-2929319 alternativt andreas.elveljung@aktivassistans.nu Meddela vid anmälan om du/ni deltar under lunch, välgörenhetsflåset samt om du/ni deltar under fikat på kontoret efteråt.

Bra att veta:  Varför vi valt Välgörenhetsflåset i år istället för Blodomloppet beror på att Blodomloppet har bytt startområde och sträcka som sedan ifjol är vid kajen i Umeå. Ifjol när vi deltog under Blodomloppet ansåg många av oss att det var struligt, trångt och många blev utan picknickkasse. Därför testar vi ett nytt motionslopp. Parkeringsplatser finns det en hel del av runt Umeå Universitet/ campustorget där Välgörenhetsflåset går av stapeln. Det finns också gott om parkeringsplatser utanför IKSU Sport där lunch erbjuds. Sist men inte minst viktigt är att Aktiv Assistans bjuder er som anmält sig till välgörenhetsflåset på lunch innan, deltagaravgiften samt kommer att ha kontoret öppet efter välgörenhetsflåset och erbjuda ett förhoppningsvis gott fika.

Väl mött
Aktiv Assistans genom Andreas Elveljung